Recept

Pumpagnocchi med Gorgonzola och Valnötter

Pumpagnocchi med Gorgonzola och Valnötter

Fikon fyllda med ’Ndujakräm och Parmachips

Fikon fyllda med ’Ndujakräm och Parmachips

Pumpagnocchi med Miso & Parmesan

Pumpagnocchi med Miso & Parmesan

Klassisk Tiramisù

Klassisk Tiramisù

Arancini med Fetaostkräm

Arancini med Fetaostkräm

Franciacorta – Italiens svar på Champagne

Franciacorta – Italiens svar på Champagne

Risotto med Porcini, ’Nudja & Mascarpone

Risotto med Porcini, ’Nudja & Mascarpone

Pumpacheesecake

Pumpacheesecake

Pappa al Pomodoro

Pappa al Pomodoro

Gratinerad Macka med Vårlök & Senap

Gratinerad Macka med Vårlök & Senap

Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

En matguide till Florens

En matguide till Florens

Ugnsbakade Fikon till Frukost

Ugnsbakade Fikon till Frukost

Linguine med Zucchinipesto & Burratakräm

Linguine med Zucchinipesto & Burratakräm

Bakad Pistagecroissant

Bakad Pistagecroissant

Friterad Salvia

Friterad Salvia

Italiensk Focaccia med Vispat Brynt Smör

Italiensk Focaccia med Vispat Brynt Smör

Vaniljbullar med Salt Kolasås & Äpple

Vaniljbullar med Salt Kolasås & Äpple

Pasta med Zucchini, Pangrattato & Burrata

Pasta med Zucchini, Pangrattato & Burrata

Borta bra men hemma bäst – välkomna till Landskrona

Borta bra men hemma bäst – välkomna till Landskrona

Petit Choux Zucchini Fritters

Petit Choux Zucchini Fritters

Singelkaka med Hallon & Vit Choklad

Singelkaka med Hallon & Vit Choklad

Pasta con le Sarde – Pasta med Sardiner

Pasta con le Sarde – Pasta med Sardiner

Fyllda Zucchiniblommor med Ricotta & Parmesan

Fyllda Zucchiniblommor med Ricotta & Parmesan

Glutenfria Muffins med Banan- & Pistage

Glutenfria Muffins med Banan- & Pistage

Pasta med Ricotta & Zucchiniblommor

Pasta med Ricotta & Zucchiniblommor

Agnolotti med Ricotta- och Olivfyllning

Agnolotti med Ricotta- och Olivfyllning

Vispad Feta med Ugnsbakade Oliver

Vispad Feta med Ugnsbakade Oliver

Pasta med Ugnsbakade Tomater & Ricotta

Pasta med Ugnsbakade Tomater & Ricotta

Zabaione med Limoncello

Zabaione med Limoncello

Villino di Porporano – en oas söder om Parma

Villino di Porporano – en oas söder om Parma

Trofie al Pesto alla Genovese

Trofie al Pesto alla Genovese

Macka med Miso och Karamelliserade Päron

Macka med Miso och Karamelliserade Päron

Brownies med Miso & Lönnsirap

Brownies med Miso & Lönnsirap

Mezze Maniche med Mascarpone & Citron

Mezze Maniche med Mascarpone & Citron

Vegansk Kaka med Pistage, Citron & Olivolja

Vegansk Kaka med Pistage, Citron & Olivolja

Frasiga Havreflarn med Syrlig Mascarponekräm

Frasiga Havreflarn med Syrlig Mascarponekräm

Bananblondies med Brynt Smör & Pistage

Bananblondies med Brynt Smör & Pistage

Ångat Ägg med Salvia & ’Ndujasmör

Ångat Ägg med Salvia & ’Ndujasmör

Farinata di Ceci

Farinata di Ceci

Topp 3 Piemonte

Topp 3 Piemonte

Torta alle Nocciole – Hasselnötskaka

Torta alle Nocciole – Hasselnötskaka

Tajarin med Smör, Salvia, Sparris & Citron

Tajarin med Smör, Salvia, Sparris & Citron

Krispiga Bars med Kikärtor och Choklad

Krispiga Bars med Kikärtor och Choklad

Krämig Risotto med Purjolök och ’Nduja

Krämig Risotto med Purjolök och ’Nduja

Crema Catalana med Pistage

Crema Catalana med Pistage

Cantuccini Toscani med Vin Santo

Cantuccini Toscani med Vin Santo

Internationella Carbonaradagen

Internationella Carbonaradagen

Kanelbullekrutonger

Kanelbullekrutonger

Kokt Kronärtskocka med Parmesan & Citron

Kokt Kronärtskocka med Parmesan & Citron

Linguine med Misosmör & Parmesan

Linguine med Misosmör & Parmesan

Sparris med Brynt Smör, Mynta och Stracciatella

Sparris med Brynt Smör, Mynta och Stracciatella

Linguine med Bisque på Gamberi & Stracciatella

Linguine med Bisque på Gamberi & Stracciatella

The Ruffino Experience & Chianti i kvadrat

The Ruffino Experience & Chianti i kvadrat

Pumpagnocchi med ’Nduja & Stracciatella

Pumpagnocchi med ’Nduja & Stracciatella

Smördegsrutor med Zucchini, Skinka & Ost

Smördegsrutor med Zucchini, Skinka & Ost

Amerikanska Pannkakor med Blodapelsin & Kardemumma

Amerikanska Pannkakor med Blodapelsin & Kardemumma

Sfogliatelle Finte

Sfogliatelle Finte

Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips

Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips

Bananbröd med Pistagenötter

Bananbröd med Pistagenötter

Focaccia di Recco

Focaccia di Recco

Broccoli Blondies med Feta & Cheddar

Broccoli Blondies med Feta & Cheddar

Chocolate Chip Orange Cookies

Chocolate Chip Orange Cookies

Ravioli med Päron & Pecorinosås

Ravioli med Päron & Pecorinosås

Gnocchi alla Gricia

Gnocchi alla Gricia

Custard Toast

Custard Toast

Amatriciana Gialla

Amatriciana Gialla

Friterat Libabröd med Aubergine & Burrata

Friterat Libabröd med Aubergine & Burrata

Brownies med Hasselnötskräm

Brownies med Hasselnötskräm

Italiensk Ragù med ’Nduja

Italiensk Ragù med ’Nduja

Petit Choux med Gorgonzolakräm & Blåbär

Petit Choux med Gorgonzolakräm & Blåbär

Pasta alla Norcina

Pasta alla Norcina

Pistagesemlor

Pistagesemlor

Mafalde Corte con Sugo di Noci

Mafalde Corte con Sugo di Noci

Cannoli Salati

Cannoli Salati

Tjocka Citron- och Vallmopannkakor

Tjocka Citron- och Vallmopannkakor

Gnocco Fritto aka Torta Fritta

Gnocco Fritto aka Torta Fritta

Cheesecake-limpan som tog Instagram med storm

Cheesecake-limpan som tog Instagram med storm

Ugnsbakad Saffransgröt med Hallon och Pistagekräm

Ugnsbakad Saffransgröt med Hallon och Pistagekräm

Heart of Lapland – en svensk vinterdröm

Heart of Lapland – en svensk vinterdröm

Saffranskladdkaka med Vispgrädde och Hallon

Saffranskladdkaka med Vispgrädde och Hallon

Panettone – Italiens älskade julkaka

Panettone – Italiens älskade julkaka

Pumpabröd med Cheese Cake Swirl & Crumble

Pumpabröd med Cheese Cake Swirl & Crumble

Risotto alla Milanese goes Pasta alla Nerano

Risotto alla Milanese goes Pasta alla Nerano

Pumparavioli med Brynt Smör, Salvia & Valnötter

Pumparavioli med Brynt Smör, Salvia & Valnötter

Friterad Brysselkål med Getostkräm & Pecorino

Friterad Brysselkål med Getostkräm & Pecorino

DOP, IGP & STG – Vad betyder de italienska beteckningarna på mat?

DOP, IGP & STG – Vad betyder de italienska beteckningarna på mat?

Pepparkaksbullar med Kristyr

Pepparkaksbullar med Kristyr

Enkla Pistagekakor

Enkla Pistagekakor

Chokladpudding med Cachi

Chokladpudding med Cachi

Grön Ärtsoppa med Stracciatella & ’Nduja

Grön Ärtsoppa med Stracciatella & ’Nduja

Blomkålssallad med Tahini, Krutonger och Russin

Blomkålssallad med Tahini, Krutonger och Russin

Bläckfisk med Pumpapuré och ’Ndujasmör

Bläckfisk med Pumpapuré och ’Ndujasmör

Kladdkakekakor med Pistagekräm & Chokladganache

Kladdkakekakor med Pistagekräm & Chokladganache

Svampragù med Polenta

Svampragù med Polenta

Lasagne med Pistagebéchamel och Speck

Lasagne med Pistagebéchamel och Speck

Alain Locatelli

Alain Locatelli

Linguine med Svartkål, Kantareller & Citron

Linguine med Svartkål, Kantareller & Citron

Tomatsoppa med Stracciatella di Burrata och ’Nduja

Tomatsoppa med Stracciatella di Burrata och ’Nduja

L’Altrimenti ci Arrabbiamo

L’Altrimenti ci Arrabbiamo

Arancine med Getostkräm

Arancine med Getostkräm

Kantarellrisotto med Brynt Smör & Salvia

Kantarellrisotto med Brynt Smör & Salvia

Ricotta al Forno al Limone

Ricotta al Forno al Limone

Minestronesoppa

Minestronesoppa

Kanelbullecroissanter

Kanelbullecroissanter

Gratinerad Fänkål med Pesto-Couscous

Gratinerad Fänkål med Pesto-Couscous

Mercato Centrale Milano

Mercato Centrale Milano

Stekta vindruvor till sött och salt

Stekta vindruvor till sött och salt

Linguine alla Nerano

Linguine alla Nerano

Aubergine med Stracciatella & Persiljepesto

Aubergine med Stracciatella & Persiljepesto

Louise x Månadens Skörd

Louise x Månadens Skörd

Getost med Brynt Smör & Salvia

Getost med Brynt Smör & Salvia

Spenatpici med Snabb Sås på Tomat & ’Nduja

Spenatpici med Snabb Sås på Tomat & ’Nduja

Minipavlova med Cheesecakefyllning

Minipavlova med Cheesecakefyllning

Ugnsbakad Spetskål med Brynt Smör & Hasselnötter

Ugnsbakad Spetskål med Brynt Smör & Hasselnötter

Corn Ribs med ’Ndujasmör

Corn Ribs med ’Ndujasmör

Kanderade Nötter

Kanderade Nötter

Gnudi Toscani med Ricotta & Spenat

Gnudi Toscani med Ricotta & Spenat

Louise x Tidningen Vego

Louise x Tidningen Vego

Pappardelle med Saffransås & Aubergine

Pappardelle med Saffransås & Aubergine


Looking for Something?