Villino di Porporano – en oas söder om Parma
Trofie al Pesto alla Genovese
Brownies med Miso & Lönnsirap
Mezze Maniche med Mascarpone & Citron
Frasiga Havreflarn med Syrlig Mascarponekräm
Bananblondies med Brynt Smör & Pistage
Ångat Ägg med Salvia & ’Ndujasmör
Farinata di Ceci
Topp 3 Piemonte
Torta alle Nocciole – Hasselnötskaka
Tajarin med Smör, Salvia, Sparris & Citron
Krispiga Bars med Kikärtor och Choklad
Krämig Risotto med Purjolök och ’Nduja
Crema Catalana med Pistage
Cantuccini Toscani med Vin Santo
Internationella Carbonaradagen
Kanelbullekrutonger
Kokt Kronärtskocka med Parmesan & Citron
Linguine med Misosmör & Parmesan
Sparris med Brynt Smör, Mynta och Stracciatella
Linguine med Bisque på Gamberi & Stracciatella
The Ruffino Experience & Chianti i kvadrat
Pumpagnocchi med ’Nduja & Stracciatella
Smördegsrutor med Zucchini, Skinka & Ost
Amerikanska Pannkakor med Blodapelsin & Kardemumma
Sfogliatelle Finte
Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips
Bananbröd med Pistagenötter
Focaccia di Recco
Broccoli Blondies med Feta & Cheddar
Chocolate Chip Orange Cookies
Ravioli med Päron & Pecorinosås
Gnocchi alla Gricia
Custard Toast
Amatriciana Gialla
Friterat Libabröd med Aubergine & Burrata
Brownies med Hasselnötskräm
Italiensk Ragù med ’Nduja
Petit Choux med Gorgonzolakräm & Blåbär
Pasta alla Norcina
Pistagesemlor
Mafalde Corte con Sugo di Noci
Cannoli Salati
Tjocka Citron- och Vallmopannkakor
Gnocco Fritto aka Torta Fritta
Cheesecake-limpan som tog Instagram med storm
Ugnsbakad Saffransgröt med Hallon och Pistagekräm
Heart of Lapland – en svensk vinterdröm
Saffranskladdkaka med Vispgrädde och Hallon
Panettone – Italiens älskade julkaka
Pumpabröd med Cheese Cake Swirl & Crumble
Risotto alla Milanese goes Pasta alla Nerano
Pumparavioli med Brynt Smör, Salvia & Valnötter
Friterad Brysselkål med Getostkräm & Pecorino
DOP, IGP & STG – Vad betyder de italienska beteckningarna på mat?
Pepparkaksbullar med Kristyr
Enkla Pistagekakor
Chokladpudding med Cachi
Grön Ärtsoppa med Stracciatella & ’Nduja
Blomkålssallad med Tahini, Krutonger och Russin
Bläckfisk med Pumpapuré och ’Ndujasmör
Kladdkakekakor med Pistagekräm & Chokladganache
Svampragù med Polenta
Lasagne med Pistagebéchamel och Speck
Alain Locatelli
Linguine med Svartkål, Kantareller & Citron
Tomatsoppa med Stracciatella di Burrata och ’Nduja
L’Altrimenti ci Arrabbiamo
Arancine med Getostkräm
Kantarellrisotto med Brynt Smör & Salvia
Ricotta al Forno al Limone
Minestronesoppa
Kanelbullecroissanter
Gratinerad Fänkål med Pesto-Couscous
Mercato Centrale Milano
Stekta vindruvor till sött och salt
Linguine alla Nerano
Aubergine med Stracciatella & Persiljepesto
Louise x Månadens Skörd
Getost med Brynt Smör & Salvia
Spenatpici med Snabb Sås på Tomat & ’Nduja
Minipavlova med Cheesecakefyllning
Ugnsbakad Spetskål med Brynt Smör & Hasselnötter
Corn Ribs med ’Ndujasmör
Kanderade Nötter
Gnudi Toscani med Ricotta & Spenat
Louise x Tidningen Vego
Pappardelle med Saffransås & Aubergine
Hemmagjord Pasta
Parmigiana di Melanzane
Spaghettata di Mezzanotte
Gratinerad Fänkål
Sötpotatispannkakor med Pistageströssel
Bucatini med Brynt Smör, Citron & Mandlar
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Gnocchi alla Romana
Vad betyder egentligen den italienska handgesten?
Blondies med Rabarber & Kardemumma
Cacio & Pepe
Cantuccini Toscani
Mafaldine med ’Nduja & Aubergine
Rabarberscones
Gnocchi alla Sorrentina
Paccheri med Pistagepesto & Burrata
Citron- & Marängglass utan glassmaskin
Bucatini al Limone med Parmesanost och Brynt Smör
Mafaldine med Confiterade Tomater
Ugnsbakad Gröt med Citron, Vallmo & Blåbär
Söta Filodegsknyten med Två Fyllningar
2 dagar och 1 natt i Florens
Rabarberkräm
French Toasts med Hallonkvarg & Pumpafrön
Ugnsbakade Rädisor
Bomboloni – fyllda munkar med vanilj och rabarber
Så lyckas du med neapolitansk pizza
Äpple- & Kanelglass med Salt Kolasås
Långrostade tomater med vitlöksyoghurt
Veganska Spanakopita
Amerikanska Pannkakor med Äpple
Surdegsmacka med Burrata & Ramslökspesto