Spaghetti alla Puttanesca
Milanos 6 bästa pizzerior
Carciofi alla Giudia
Glutenfria Äppelpannkakor
Pistacchi di Bronte DOP – a love story!
Maritozzi – Italiens svar på semlor
Tarteletter med Blodapelsincurd
Salsicciapasta med Kronärtskocka
Vita Bönor i Smörig Buljong
Ravioli med Salsiccia & Brynt ‘Ndujasmör
Singelkaka med Brynt Rosmarinsmör & Vit Choklad
Gnocchi ‘n Cheese
Cacio e Pepe Risotto
Pocherad Kyckling med Jordnötsmarinad
Ravioli med Pistagegremolata
Pumpa, Pesto & ‘Ndujasås
Petit Choux med Ricottakräm & Lax
I jakten på julen i Merano
Saffransblondies med Brynt Smör & Pistage
Pasta e Lenticchie
Pasta e Fagioli – en klassiker från La Cucina Povera
Produttori di Govone – ett kooperativ i Piemonte med passion och historia
Baci di Dama
Krämig Riskaka
Aglio, Olio e Peperoncino + Lansering av Luna di Mezzanotte
Saffransrisotto med Guanciale, Pistage och Burrata
Linguine med Salsiccia, Broccoli och Parmesansås
Pumpagnocchi med Gorgonzola och Valnötter
Fikon fyllda med ‘Ndujakräm och Parmachips
Pumpagnocchi med Miso & Parmesan
Klassisk Tiramisù
Arancini med Fetaostkräm
Franciacorta – Italiens svar på Champagne
Risotto med Porcini, ‘Nudja & Mascarpone
Pumpacheesecake
Pappa al Pomodoro
Gratinerad Macka med Vårlök & Senap
En matguide till Florens
Ugnsbakade Fikon till Frukost
Linguine med Zucchinipesto & Burratakräm
Bakad Pistagecroissant
Friterad Salvia
Italiensk Focaccia med Vispat Brynt Smör
Vaniljbullar med Salt Kolasås & Äpple
Pasta med Zucchini, Pangrattato & Burrata
Borta bra men hemma bäst – välkomna till Landskrona
Petit Choux Zucchini Fritters
Singelkaka med Hallon & Vit Choklad
Pasta con le Sarde – Pasta med Sardiner
Fyllda Zucchiniblommor med Ricotta & Parmesan
Glutenfria Muffins med Banan- & Pistage
Pasta med Ricotta & Zucchiniblommor
Agnolotti med Ricotta- och Olivfyllning
Vispad Feta med Ugnsbakade Oliver
Pasta med Ugnsbakade Tomater & Ricotta
Zabaione med Limoncello
Villino di Porporano – en oas söder om Parma
Trofie al Pesto alla Genovese
Macka med Miso och Karamelliserade Päron
Brownies med Miso & Lönnsirap
Mezze Maniche med Mascarpone & Citron
Vegansk Kaka med Pistage, Citron & Olivolja
Frasiga Havreflarn med Syrlig Mascarponekräm
Bananblondies med Brynt Smör & Pistage
Ångat Ägg med Salvia & ‘Ndujasmör
Farinata di Ceci
Topp 3 Piemonte
Torta alle Nocciole – Hasselnötskaka
Tajarin med Smör, Salvia, Sparris & Citron
Krispiga Bars med Kikärtor och Choklad
Krämig Risotto med Purjolök och ‘Nduja
Crema Catalana med Pistage
Cantuccini Toscani med Vin Santo
Internationella Carbonaradagen
Kanelbullekrutonger
Kokt Kronärtskocka med Parmesan & Citron
Linguine med Misosmör & Parmesan
Sparris med Brynt Smör, Mynta och Stracciatella
Linguine med Bisque på Gamberi & Stracciatella
The Ruffino Experience & Chianti i kvadrat
Pumpagnocchi med ‘Nduja & Stracciatella
Smördegsrutor med Zucchini, Skinka & Ost
Amerikanska Pannkakor med Blodapelsin & Kardemumma
Sfogliatelle Finte
Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips
Bananbröd med Pistagenötter
Focaccia di Recco
Broccoli Blondies med Feta & Cheddar
Chocolate Chip Orange Cookies
Ravioli med Päron & Pecorinosås
Gnocchi alla Gricia
Custard Toast
Amatriciana Gialla
Friterat Libabröd med Aubergine & Burrata
Brownies med Hasselnötskräm
Italiensk Ragù med ‘Nduja
Petit Choux med Gorgonzolakräm & Blåbär
Pasta alla Norcina
Pistagesemlor
Mafalde Corte con Sugo di Noci
Cannoli Salati
Tjocka Citron- och Vallmopannkakor
Gnocco Fritto aka Torta Fritta
Cheesecake-limpan som tog Instagram med storm
Ugnsbakad Saffransgröt med Hallon och Pistagekräm
Heart of Lapland – en svensk vinterdröm
Saffranskladdkaka med Vispgrädde och Hallon
Panettone – Italiens älskade julkaka
Pumpabröd med Cheese Cake Swirl & Crumble
Risotto alla Milanese goes Pasta alla Nerano
Pumparavioli med Brynt Smör, Salvia & Valnötter
Friterad Brysselkål med Getostkräm & Pecorino
DOP, IGP & STG – Vad betyder de italienska beteckningarna på mat?
Pepparkaksbullar med Kristyr
Enkla Pistagekakor
Chokladpudding med Cachi
Grön Ärtsoppa med Stracciatella & ‘Nduja
Blomkålssallad med Tahini, Krutonger och Russin
Bläckfisk med Pumpapuré och ‘Ndujasmör
Kladdkakekakor med Pistagekräm & Chokladganache