Amerikanska Pannkakor med Lönnsirap & Blåbär

Jag har varit helt otroligt sugen på amerikanska pannkakor den senaste tiden. Med lönnsirap och blåbär. Inget tjaffs, bara klassiska amerikanska pannkakor. Så idag slog jag till. Det är ju söndag trots allt, bästa dagen att laga pannkakor på.

Däremot inser jag gång på gång (eller ja, varje gång jag faktiskt tar mig tiden att göra amerikanska pannkakor), att jag egentligen gillar svenska pannkakor mer. Det är roligare att laga amerikanska, men de svenska är godare.

Men jag gillar att variera mig. Så idag fick de svenska plattisarna ge utrymme till de mer chunkiga amerikanska. Var gott, missförstå mig inte. Framförallt när de dränks i lönnsirap. Mmmm!

Om ni också gillar att variera pannkakorna så hittar ni mitt recept på Dutch Baby här, världens fluffigaste japanska pannkakor här, eller varför inte testa dessa sötpotatispannkakor.


Kommentera mera!


Looking for Something?