Chokladbräck med Vit Choklad och Pistagesmör

Lillejulafton idag. Lillejulafton ett år då inget är sig likt. Ikväll börjar vi så smått julfirandet. Mamma lagar risgrynsgröt som vanligt. Det har vi ätit till middag den 23:e så länge jag kan minnas. I år kommer dock inte hela släkten som de brukar. Vi blir få, men gröten smakar nog gott ändå.

Idag bestämde jag mig för att göra ett last minute julgodis. Jag har faktiskt inte gjort något julgodis i år, om man inte räknar med mina saffranskakor och saffransbullar (men kakor och bullar är väl inte godis heller?). Så det var hög tid, så här dan före dan.

Vit choklad, pistagesmör, pistagenötter och apelsinskal är en helt otrolig smakkombo, och det här julgodiset är världens enklaste att göra. Pistagesmöret fick jag i en matbox från Italien som heter Fragrante, den kan ni också beställa, om ni inte hittar någon pistagekräm på hemmaplan.


Kommentera mera!


Looking for Something?