Söndagsfrukosten!

Är ni beredda på världens kortaste recept? En banan, två ägg, mosa, mixa, stek. Det är standardreceptet på bananpannkakor, och jag tror att ni sett det förr. Jag blandade dock i en nypa salt i mina (revolutionerande!) och en matsked vallmofrön. Tycker de blir finare då.

Hur serverar ni helst era pannkakor? Vad vill ni äta till? Smör och lönnsirap som i USA? Massa frukt? Jordnötssmör och banan? Staplar ni dem högt, eller sprider ni ut dem på en tallrik och går lös på toppingen? Berätta!

Pannkakor är världens bästa söndagsfrukost, eller hur? Kanske världens bästa frukost, punkt. Älskar pannkakor. Det är lyx.

Fler pannkaksrecept till er

>> Annorlunda pannkakor? Här är några med sötpotatis i smeten

>> Världens mest fluffiga japanska soufflépannkakor

>> Bananpannkaka i annan form – baka den i ugnen

Kommentera mera!


Looking for Something?