Pumpagnocchi med Gorgonzola och Valnötter

Det händer faktiskt flera gånger att jag struntar i att publicera ett recept. Både här och på Instagram, enbart för att bilderna inte blivit bra. Det är synd, för receptet i sig kan ha blivit jättegott, men om bilden inte förmedlar det, känns det rätt ovärt. Så var egentligen fallet även när det kommer till dessa pumpagnocchi. Jag tycker bilderna är så sjukt fula, men denna gång kunde jag inte låta bli att publicera receptet ändå.

Varför? Jo, för jag tänker så här. Om ni redan har gjort mitt recept på pumpagnocchi med miso och parmesan och råkar ha pumpagnocchi över, så kan det vara schysst att ge er ett till alternativ på sås att servera dem till. Det är världens enklaste sås dessutom, och enkelt och snabbt gillar vi ju. Gorgonzola och valnötter är en bra kombination i många olika rätter, det vet vi redan. Och just här är det dessa två som får stå för smak och crunch.

Jag säger inte mer än så. Det är här inte ett världsomvändande recept. Men om du gillar pumpa, gorgonzola och valnötter, så är det helt perfekt för dig.


2 Kommentarer

 1. 11 oktober, 2022 / 07:36

  Finis🤩Har letat efter något riktigt gött att bjuda på! Detta får det bli👏🏻Låter mumsigt, kan inte gå fel med denna kombo. Tack ❤️

  • Louise
   Författare
   11 oktober, 2022 / 09:30

   Vad kul! 🙂 Du får skriva och berätta hur det blev!

Kommentera mera!


Looking for Something?