Broccoli Blondies med Feta & Cheddar

Vem har sagt att blondies måste vara söta och bestå av choklad? Ta samma princip, men fyll dem med ost och broccoli, så har du världens bästa lunch att sätta tänderna i. Dessa är väldigt enkla att göra och passar perfekt i picknick-korgen eller i matlådan nu i vår. Det bästa av allt? De innehåller inte bara en ost, utan tre. Ni som känner mig, vet att ost är något av det bästa jag vet, så varför inte proppa sina blondies fulla med det.

Mina val föll på fetaost, cheddar och parmesan – men du kan enkelt byta ut ostarna för att bättre passa din smak, om du så vill. I övrigt är det väldigt straight forward. Förkoka broccolin och stek vårlöken i en panna, sedan är det bara att blanda ihop alla ingredienser och stoppa in ugnformen i ugnen.

Jag serverar mina blondies med en god sallad, men de är goda även som de är. Hur hade du serverat dina? Skriv gärna en kommentar och berätta om du gör dessa.

>> Gillar du fetaost och letar efter fler goda rätter att packa ner i picknick-korgen? Då ska du spana in detta recept på veganska Spanakopita.


Kommentera mera!


Looking for Something?