Chocolate Chip Orange Cookies

Chocolate Chip Orange Cookies är precis vad det låter som. Chocolate Chip Cookies med smak av apelsin alltså. Det är egentligen inte svårare än att lägga till lite apelsinjuice och apelsinskal i smeten. Och om man vill vara lite extra, så väljer man en mörk choklad med apelsin till chokladdelen. Då blir det extra allt.

Det bästa med dessa Chocolate Chip Orange Cookies, är att konsistensen blir helt perfekt. Alltså, helt perfekt. De är sega i mitten, har en lite mer crunchig kant och är helt omöjliga att sluta äta. Jag gjorde kakorna rätt stora. För när det är gott, vill man äta mycket. Du bestämmer naturligtvis själv, hur stora du vill göra dem, men observera att om du gör dem mindre så får du själv laborera fram rätt baktid i ugnen.

>> Vill du göra en version av chocolate chip cookies som du kan äta med sked, ska du kolla in detta recept

En sak som bidrar till den sega mitten, är farinsockret. Så även om du rent frankt kan byta ut det mot vanligt strösocker om det skulle vara så att du inte har något farinsocker hemma, så rekommenderar jag dig ändå att försöka hålla dig till mitt recept. Jag lovar att det kommer vara värt att ha gått till affären för att köpa in rätt ingredienser. Det är det alltid.


Kommentera mera!


Looking for Something?