Kanelbullecroissanter

Det var nära att detta recept inte publicerades. Varför? Helt enkelt av den anledningen att jag inte har med mig min systemkamera till Skåne. När jag inte kan ta bra bilder av mina recept, så låter jag liksom bli att publicera dem. Men. Dessa kanelbullecroissanter blev alldeles för goda för att inte publicera. Så här har ni dem. Fångade med mobilkameran. (Ja, jag är medveten om att jag är alldeles för mycket perfektionist i vissa lägen).

Jag är bara hemma i Skåne och mellanlandar, efter en magisk resa tillsammans med Friendcation i Grekland. Jag har knappt tillräckligt med ord att beskriva hur mycket jag uppskattade den resan. Att få umgås med 35 tjejer – helt olika vad gäller bakgrund, historia och personligheter, men med så många gemensamma nämnare när det kommer till inställning till livet – har varit otroligt berikande. Önskar alla fick uppleva en sådan resa minst en gång i livet.

Men. Eftersom jag bara är hemma och mellanlandar innan jag drar till Milano, kommer jag inte ha tid att baka några kanelbullar i år. Det vankas ju Kanelbullens dag på måndag, och just den dagen är jag på resande fot mot Italien. Därför fick jag en idé. Ett sätt att förenkla kanelbullen, om du så vill. Det mynnade ut en perfekt hybrid mellan croissant och kanelbulle. Och jag skulle vilja påstå att kanelbullecroissanter är minst lika god som originalet. Testa själva vettja!


Kommentera mera!


Looking for Something?