Getost med Brynt Smör & Salvia

Som egen företagare är jag van vid att kunna planera min tid utifrån mina egna preferenser. Jag har haft en otrolig lyx i det att jag jobbat på distans de senaste fem åren och mina kunder har varit flexibla med mina arbetstimmar. Detta är också en av de bidragande faktorerna till varför jag har haft tid att laga så mycket mat. Det är liksom inte så långt mellan datorn och köket när man arbetar hemifrån. Men plötsligt har arbetsbördan ökat vilket gör att jag inte har lika mycket tid över. Luncherna måste gå snabbt att tillaga. Och det är just där denna getost kommer in i bilden.

För, tänk vad enkelt att bara lägga en skiva getost på en tallrik. Ringla över agavesirap (eller honung). Bryna smör med salvia som du öser över. Och sedan toppa med pistagenötter och bipollen. Ja – bipollen, är naturligtvis helt onödigt, men väldigt kul att dekorera med om du vill. Det hela tar inte mer än några minuter, och plötsligt sitter du där med världens godaste lunch på tallriken.

>> Gillar du getost kommer du älska denna spenatgnocchi med getostkräm

Jag fattar nu, att flera av er säker tänker, “men det där blir man väl inte mätt på?”. Nä, kanske inte. Det beror på hur hungrig man är. Det är fortfarande upp mot 30 grader i Milano och ärligt talat minskar min hunger när temperaturerna är höga. Men hey, det är inte svårare än att lägga till en stödmacka om du inte känner dig mätt. Lyssna till din egen kropp och dess behov.

Kommentera mera!


Looking for Something?