Grilled Cheese Spenatvåffla

Att det är våffeldagen idag kan inte ha undgått någon levande själ som har ett konto på Instagram. Mitt flöde har bestått av 99 procent våfflor idag. Och självklart har jag bidragit till hypen. Jag startade dagen med att göra spenatvåfflor. Serverade dem med keso och stenbitsrom. Ett pocherat ägg på toppen. Jag ger den starten på dagen högt betyg.

Nu åt jag inte upp alla mina gräddade våfflor till frukost, utan hade några kvar till lunch. Gnuggade geniknölarna och insåg att det jag var mest sugen på, var en grilled cheese. En grilled cheese spenatvåffla, närmare bestämt. Alltså, det här är ostmackan 2.0. Ostmackan deluxe, om ni så vill.

Det handlar om att trycka ner så mycket ost du kan (tills du skäms) mellan två våfflor, sedan grilla mackan i en stekpanna. Världens snabbaste och mest tillfredsställande lunch, garanterat. Jag använda de ostar som fanns hemma, det vill säga prästost, parmesan och färskost. Men det som är så bra med detta recept är att du kan anpassa det efter ditt kylskåp och dina smakpreferenser. Receptet på en perfekt grilled cheese spenatvåffla hittar du här nedan. Enjoy!

>> Gillar du ost, kan du även spana in receptet på denna sötpotatisquesadilla


Kommentera mera!


Looking for Something?