Bakad Pumpa med Ostsås

Ni som har hängt här, eller möjligtvis på min Instagram, vet att jag har en stor förkärlek för pumpa. Och för ost. Det är liksom två saker som jag skulle kunna äta dag in och dag ut, utan att tröttna. Det finns ju så himla många sätt du kan servera pumpa och ost. Fram tills idag hade jag dock inte serverat dem tillsammans. En skam, kan tyckas, men nu har det blivit ändring på det. Jag presenterar nämligen härmed ett nytt recept till er: bakad pumpa med ostsås.

>> Gillar du pumpa bör du också testa det här receptet på bakad pumpa med ricotta och vindruvor i brynt smör, det är helt underbart

Bara lyssna på namnet. Bakad pumpa med ostsås. Låter det inte som ljuv musik i era öron? Det gör det i alla fall i mina. Och jag kan intyga att smaklökarna höll med när jag väl fick sätta tänderna i min lunch. Det bästa med den här rätten är att den tar noll tid att göra, men resultatet blir så tillfredsställande. Jag serverade min pumpa och ostsås med rostade hasselnötter, färsk rosmarin och balsamicoglaze. Är egentligen inget stort fan av sådan där glaze, men idag kom den väl tillpass! Super, så slapp den stå i skafferiet och samla damm.

Testa det här receptet. Framförallt om du är en pumpa- och ostälskare som jag. Då lovar jag att du inte kommer bli besviken.


Kommentera mera!


Looking for Something?