Pumpa med Ricotta & Brynt Smör med Vindruvor, Kapris och Pumpafrön

Okej okej okej. Pumpa och ricotta är ingen banbrytande kombination. Den funkar. Väldigt bra. I såser, i pajer, i krämer. Men lyssna på det här. Om du lägger till ett brynt smör smaksatt med vindruvor, kapris och pumpakärnor i ekvationen, kommer du ta pumpa+ricotta till en helt ny nivå.

Tro mig, för jag har precis provat.

Alltså. Brynt smör. Kan man annat än älska det? En helt otrolig smakbärare som gör cirka alla rätter hundra procent godare. Kladdkaka? Bryn smöret och få en godare kaka. Smör till mackan? Bryn smöret, vispa upp det och du kommer få den godaste toppingen som pålägg. Såser, pajer, grejer – allt blir bättre med brynt smör.

Så även pumpa, det är numera ett faktum.

Testa den här kombinationen. Lova! Jag vet att det låter märkligt att slänga ner vindruvor i brynt smör, men nu har jag lagat mat tillräckligt länge i mitt liv för att veta att det fungerar. Och därför vill jag dela med mig av den erfarenheten till er. Heja. Fler pumparecept åt folket!

>> Älskar du pumpa bör du också testa den här pumpahummusen med brynt smör och salvia


Kommentera mera!


Looking for Something?