French Toast Croissant

För ett tag sedan köpte jag en påse croissanter från matbutiken i Milano. Jag vet inte riktigt varför. Croissanter tillhör inte de saker jag brukar äta till frukost. När jag är hemma. (Däremot äter jag dem ofta när jag möter mina vänner för frukost på en bar).

Croissanter från en matbutik tillhör oftast inte högsta kvalitet. Så istället för att äta dem rakt upp och ner, valde jag att förädla dem. Första förädlingsförsöket slutade i de här jordnötssmörs- och bananfyllda croissanterna som var to die for i brist på annat uttryck.

Denna gång, valde jag att göra French Toasts. Jag menar, French Toasts (fattiga riddare på svenska), är ju perfekta att göra när du har dagsgammalt bröd hemma – så varför skulle det inte fungera att göra med halvtråkiga croissanter? Det gjorde det. Fungerade alltså. Väldigt väl också.

Testa själva, så ska ni få se.


Kommentera mera!


Looking for Something?