Vegansk Kladdkaka och/eller Chokladpudding (ett recept – två versioner)

Holy Moly vad många ni var som sparade mitt recept på silkestofu och aubergine på Instagram. Otroligt kul att se att ni uppskattar mina recept, det gör mig glad i själen.

Jag använde inte upp hela paketet silkestofu till den rätten, utan hade ganska mycket kvar. Så jag gnuggade geniknölarna och bestämde mig för att resterande silkestofu skulle få agera krämighet i en vegansk kladdkaka. Eller. Kladdkaka // slash // chokladpudding, för att vara helt ärlig.

Det här receptet är nämligen så pass mångfacetterat att det går att få ut två olika resultat med bara några små ändringar. Säg något annat recept som kan leverera på det viset?

>> Fler veganska sötsaker? Testa dessa blondies gjorda på kikärtor!

Eftersom det är kladdkakans dag idag, kanske den veganska kladdkakan vara passande. Men om du är ett fan av chokladpudding, ja, då är det bara att skippa springformen och ta fram serveringsglasen istället.

Nå? Vilket serveringsförslag väljer du?


Kommentera mera!


Looking for Something?