Ooey Gooey Chewy Chickpea Blondies

Jag vet vad ni tänker. Kan blondies gjorda på kikärtor verkligen vara något att ha. Jag ser framförallt min brors skepticism framför mig. Jag bjöd nämligen honom på tryffel gjorda på vita bönor en jul och jag har aldrig sett någon se så besviken ut som han gjorde då. Hahaha.

Jag erkänner att de där tryfflarna inte var mitt bästa recept, men dessa blondies är faktiskt goda. Hemligheten är att inte utgå från något slags hälsotänk och försöka dra ner på både fett, socker och jag vet inte vad… Du behöver allt det där för att blondies på kikärtor ska bli goda.

Däremot tycker jag det är kul att baka med alternativa ingredienser och när slutresultatet blir både veganskt och glutenfritt så kan ju fler njuta av det. Toppen, tycker jag!


Kommentera mera!


Looking for Something?