Pannkakor med Stekta Äpplen

Det fina med pannkakor, är att det verkligen bara behövs ett fåtal basingredienser för att göra dem. Tacksamt, insåg jag idag, då min kyl endast erbjöd ett ägg, en skvätt mjölk och några matskedar smör. Okej, och ett äpple då, men det är ju extra.

Känns egentligen onödigt att publicera ett recept på pannkakor. Ni vet alla hur man gör, och det finns en miljon recept på dem där ute. Men jag tyckte bilderna blev så fina. Så nu får ni receptet ändå.

Hur brukar ni äta era pannkakor? När jag var liten serverade mamma alltid dem med keso och sylt. Det var för onyttigt att bara äta socker tyckte hon nog. Och dessutom fick vi alltid en råkostsallad med rivna morötter och apelsin till. Haha. Så oklart, men det var viktigt med vitaminerna.

Idag äter jag pannkakor på mitt vis. Utan morotssallad. Däremot med äpple stekt i kokosolja, med kanel, kardemumma och lite agave. Så gott.

Kommentera mera!


Looking for Something?