Misostekta Brytsockerärtor med Ris

Man kan ju tycka att ett recept på ris och stekta bönor inte direkt är något att publicera. Jag menar, hur okomplicerat får ett recept vara egentligen? Men det är ju just det. Mina recept är okoplicerade, och att det nu råkar innehålla väldigt få ingredienser och väldigt få moment, gör det ju inte mindre värt att skriva ner.

För det finns en sak som gör hela skillnaden i denna rätt. Jag pratar om miso.

>> Gillar du miso får du inte missa världens godaste majs- och misosoppa

Finns det en bättre ingrediens, så säg? Sedan jag upptäckte misons storhet, ser jag alltid till att ha kyl och skafferi fullt av denna otroliga smakbomb. Den förgyller så mycket. Smaksätter allt med små medel. Fördjupar smaker och förstärker upplevelsen. Så det här är faktiskt mer än ris med börnor.

Det är ris med misostekta bönor. Det ni.


Kommentera mera!


Looking for Something?