Krämig Majs- och Misosoppa med Crunch

Jag hade egentligen inte tänkt skriva fota den här soppan och skriva ett recept av det – så ni får ursäkta de två identiska bilderna här ovan, roligare än så blir det inte denna gång – men alltså… Det är är nog en av de godaste sopparna jag någonsin gjort! For realz.

Blev förvånad själv, för jag är egentligen inget större fan av majs (på burk!), men nu hade jag bestämt mig för att tömma skafferiet innan jag gick och handlade, och då var det ju bara till att börja med konserverna. Som tur var hade jag miso shiro i kylen (det borda vara en staple hemma hos alla, det finns nämligen inget annat som ger så mycket umami till rätter), och ja, den gjorde succé även denna gång!

Jag använde en växtbaserad matlagningsgrädde för att göra soppan extra krämig, och därmed är den också vegansk. Sådant gillar vi – då kan fler njuta av godsakerna. Glutenfri är den också. Nämen. Nämnda jag att den var otrolig i smakerna? Tror vi har ett hattrick här! Heja!


Kommentera mera!


Looking for Something?