Tarteletter med Grekisk Yoghurt & Fikon

Det är dags för ett nytt efterrätt-till-frukost-recept. Ja, för ni vet väl att jag brinner för dem? Jag tillhör definitivt team sweet när det kommer till frukost. Men jag vill inte ha det för sött, allt har ju sin gräns. Därför brukar jag modifiera recept som serveras till efterrätt, för att passa mina krav på morgonen. Det är inte alls svårt att göra faktiskt.

Tarteletter är enkla att modifiera till en frukostvariant. Och när du väl har gjort pajskalet, är det enkelt att variera både fyllning och topping. Jag har tidigare gjort en liknande tartelette med chiapudding och nektrain, men denna gång valde jag att fylla mina skal med grekisk yoghurt och säsongens första fikon. Åh vilken lyx, jag älskar fikon!

Har ni några idéer? Vad skulle du fylla dina frukosttarteletter med?


Kommentera mera!


Looking for Something?