Tarteletter med Chiapudding & Frukt *Lyxfrulle*

Ni som har följt mig ett tag, redan back in the days när jag bloggade på min gamla blogg, vet att jag är ett stort fan av konceptet efterrätt till frukost. Alltså, något modifierade varianter på efterrätter, som du lätt kan äta till frukost utan att få en sockerchock som dagens första upplevelse.

Det är just därför jag älskar de här tarteletterna. Pajdegen är gjord på havregryn, fyllningen är chiapudding och toppingen består av frukt. Tre komponenter som många redan inkluderar i sin frukost, bara i ett nytt format denna gång.

Dessa går relativt snabbt att göra eftersom du förbereder chiapuddingen dagen innan. Du kan till och med förbereda pajskalen dagen innan, och bara montera ihop dem på morgonen – då har du lyxfrullen redo på fem minuter.

Hur bra? Så bra.


Kommentera mera!


Looking for Something?