Sötpotatisnachos

It’s Taco Friday Y’all! Är det inte intressant hur hela världen samlas i begreppet Taco Tuesday, men att vi i Sverige kör stenhårt på Tacofredag? Egentligen bara en parantes i sammanhanget, för tacos kan man ju äta alla dagar i veckan, om man så vill.

Just idag är det dock fredag, och vad passar då bättre med en lite modifierad variant på nachostallrik? Jag lämnade tacochipsen på hyllan i affären, och köpte istället hem några sötpotatisar. Tacochips i alla ära (älskar!), men jag blir mättare på sötpotatis. Dessutom innehåller de fler vitaminer, om man bryr sig om sådant.

Det är väldigt enkelt egentligen, att göra sötpotatisnachos. Och toppingen kan ju varieras efter vad som finns hemma. Har du inte majs? Nä, men ta svarta bönor då. Ingen vårlök? Nähäpp, men du kanske har lite koriander eller persilja i en kruka? Ingen parmesan? Nemas problemas, det funkar med vilken annan riven ost som helst.

Utgå från mitt recept här nedan, och ta det sedan i vilken riktning ni vill!


Kommentera mera!


Looking for Something?