Pasta med Zucchini, Pangrattato & Burrata

Pasta med zucchini är en av mina absoluta favoritkombinationer. Framförallt i min favoritpasta, Pasta alla Nerano där du först friterar zucchinin för att sedan slänga ner den i en sås tillsammans med osten Provolone. Jag har gjort rätten flera gånger tidigare och receptet finns här. Dock tar det ju sin lilla tid att först fritera zucchinin. Och tid är det inte alltid man har (eller tar sig). Så här kommer därför ett recept som till viss del liknar min favoritpasta, men som skippar friteringen. Eller nja. Egentligen är den kanske inte alls lik, då osten är ersatt med burrata och jag dessutom toppar kalaset med pangrattato. En helt ny rätt, med andra ord.

Utöver denna pasta med zucchini står det rätt still när det kommer till skapande av recept. Jag är hemma i Skåne och dagarna går i ett. Precis så som det ska vara på sommaren. Jag njuter av varje dag och om ni vill följa med på äventyren kan ni hänga med på stories på Instagram istället. Är ni däremot på jakt efter fler pastarecept så finns ett helt arkiv här.


Kommentera mera!


Looking for Something?