Smördegsrutor med Zucchini, Skinka & Ost

Kan säga att jag har haft en rätt jobbig dag idag. Det är mycket som pågår bakom kulisserna som inte alltid kommer fram. Jag delar med mig av mycket på Instagram, men långt ifrån allt. Idag rann dock bägaren över. Och som pricken över i misslyckades jag också kapitalt med crème brûléen som jag såg fram emot att sätta tänderna i. Men skam den som ger sig. Jag samlade mig och lagade smördegsrutor till lunch. Det kändes faktiskt lite bättre efter det.

Ibland behöver man bara något enkelt att sätta tänderna i. Comfort food när den behövs som mest. Något som är gott och som mättar utan en massa konstiga tillagningssätt. Det är just där jag älskar att smördeg finns för den kan du använda till så många olika bra saker. Mina smördegsrutor är fyllda med skinka, riven stekt zucchini, mozzarella och parmesan. Inga konstiga ingredienser alls, men tillsammans blir de ju optimala.

Jag åt dessa även till middag ikväll. Direkt från kylen utan att värma upp dem. Det är nästan så att de var godare kalla. När allt fett från osten satt sig och det blev extra tuggigt. Mums. Därför vill jag påstå att dessa smördegsrutor också passar perfekt i matlådan eller i picknick-korgen. Bara en sådan sak!


Kommentera mera!


Looking for Something?