Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips

Nä nu hörrni! Nu är ni in for a treat på riktigt. Den här pastan är den mest optimala pasta att servera till någon ni ska imponera på i vår. Lyssna bara till namnet: Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips. Hur fancy låter inte det? Dessutom väntar ju sparrissäsongen runt hörnet och att laga mat i säsong är ju det allra bästa vi kan göra.

>> Följ mig på Instagram här

Även om det låter fancy med Linguine med Sparrissås, Parmesanfondue & Parmachips, så är den här pastan faktiskt väldigt enkel att göra. Man behöver några kokplattor och kastruller bara, men om jag klarar det på min minimala spis i Milano, så fixar nog även du det som har ett normalstort kök (är inte alls bitter, nej).

Parmesanfondue, vad är det då? Äsch, det är egentligen bara parmesanost som får smälta ner i grädde med lite majsstärkelse. Jag kom inte på ett bättre ord att kalla det, men precis som på ett CV gäller det ju att översälja och välja orden väl. Så jag hoppas du blev sugen på att göra denna pasta. Jag kan nästan garantera att du kommer bli väldigt belåten.

>> Älskar du pasta, så hittar du alla mina pasta-recept här


Kommentera mera!


Looking for Something?