Bucatini med Brynt Smör, Citron & Mandlar

Häromdagen gjorde Jennifer en helt otrolig öppen lasagne med citron-smörsås, hackade mandlar och brynt smör. Jag blev direkt inspirerad och efter som jag hade ett hårt träningspass som väntade igår, så var det ett perfekt tillfälle att bunkra med pasta. Så jag slog till verket och gjorde min egen version av Jennifers rätt. Det landade i en bucatini med brynt smör, citron och mandlar. Ljuvlig!

Jag hade redan stått i köket hela förmiddagen när det vankades lunch. (Jag håller på att laga en massa recept för ett projekt jag gör tillsammans med Mutti, men mer om det en annan dag). Så med det sagt, var jag inte jättepepp på att spendera någon lång tid i köket för att få till något gott att äta. Den är lunchen tog 10 minuter att göra. No joke. Det är till och med snabbare än min aglio olio jag gjorde häromdagen. Därför väljer jag att kalla detta snabbmat på italienska. Den bästa typen av snabbmat.

Det hela är väldigt lätt. Du behöver bara en handfull ingredienser för att göra bucatini med brynt smör, citron och mandlar. De flesta har du säkert redan hemma. Pastavattnet är en av ingredienserna så kasta inte bort det. Men det vet ni väl vid detta laget? Att pastavatten är heligt.

Då så, då är det bara att sätta igång. Receptet hittar ni som vanligt här nedan. Ni vet väl att det går bra att spara ner receptkorten som bilder i er telefon eller på datorn? Ett tips från mig till dig!


Kommentera mera!


Looking for Something?