Vaniljbullar med Lemoncurd & Vallmofrön

Jag tror aldrig jag kommer göra en annan bulldeg i hela mitt liv. Det här är nämligen den bästa jag någonsin provat. Det är samma deg jag använt till mina snickersbullar och till dessa jordgubbsbullar. En bullet proof deg som levererar varje gång. Dessutom behöver den bara jäsa en gång, och det är guld när man har ett akut sug efter nybakade bullar.

Denna gång bestämde jag mig för att göra vaniljbullar med smak av lemoncurd (recept på lemoncurd här). Jag visste inte hur lemoncurden skulle reagera av att värmas i ugnen, men det fanns ju bara ett sätt att ta reda på det… och det visade sig att den klarade provet med bravur. Dessa bullar är en perfekt kombination av syrligt och sött. Mina nya favoriter, helt klart.

Gör dessa. Och dubbla möjligtvis receptet, för de här bullarna kommer att försvinna fort – det är en garanti.


Kommentera mera!


Looking for Something?