Kladdiga Bananbrownies med Jordnötsswirl

Jag kom hem till Milano igår efter fyra otroligt sköna dagar i Ligurien. Det kommer naturligtvis att komma en rapport från tiden vid havet, så håll utkik.

Som på beställning, precis som att vädret visste att jag kände mig vemodig över att vara tillbaka, så regnade det något helt extremt i Milano igår. Det ska inte vara lätt att komma hem, nej det ska det inte. Men då det både regnade och jag hade övermogna bananer hemma, fanns det ju bara en sak att göra för att lätta upp humöret: baka!

Efter en omröstning på Instagram, där ni fick välja mellan att jag skulle göra bananbröd eller något helt annat (för ärligt talat, har vi inte sett tillräckligt med bananbröd på Instagram nu?), valde ni det sistnämnda. Inte så konstigt kanske. Jag antog utmaningen, och resultatet ser ni här.

En av mina BFFs här i Milano, Linn, fick döpa mästerverket när hon kom på eftermiddagsfika, så jag presenterar härmed Dark Ooey Gooey Sticky Chocolate Banana Brownies with a Salty Homemade Peanut Butter Swirl and a pinch of Swedish Falksalt. Hela namnet fick inte plats på receptkorten nedan, men ni fattar ju: värt att prova!


Kommentera mera!


Looking for Something?