Sötpotatis med Smörstekt Persika & Myntapesto

Jag bläddrade genom arkivet på min gamla blogg häromdagen. Tog mig så långt tillbaka som till juli 2014. Det var andra tider då. Annan kvalitet på bilderna framförallt. Så jag bestämde mig för att laga om några av mina gamla recept och ta bättre bilder. Något fel på recepten är det ju inte, men om bilden inte förmedlar exakt hur härligt rätten smakar, ja då är det ju absolut ingen som kommer att inspireras.

Så först ut, bland alla mina gamla recept som jag nu ska göra en make-over på, är den här rätten med sötpotatis och smörstekt persika. Så enkelt och gott, men verkligen en perfekt smakkombination – framförallt binder myntapeston ihop alla ingredienser till en smakexplosion.

Åh, jag hade verkligen en period då jag åt kilovis med sötpotatis varje vecka. Och jag smaksatte den alltid så som jag har gjort här – med paprikapulver, kanel, salt och peppar. Det kanske låter som en märklig kombo, men alltså kanel på sötpotatisen är en match made in heaven.

Det här kan du servera för sig själv, men om du vill lägga till något (grillat?) protein fungerar den såklart också som en sidorätt. Bestäm själv ambitionsnivå – lova mig bara att du testar. Okej? Toppen!


Kommentera mera!


Looking for Something?