Bakad Banan- & Kesosufflé

Jag älskar bananpannkakor, men att steka dem kan ju vara det tråkigaste som finns. Men det finns en lösning på det. Ta ett vanligt recept på bananpannkakor, lägg till lite keso och bakpulver, häll ner i en form och baka i ugnen. Resultatet blir en fluffig bananpannkakssufflé som du kan hugga in i efter cirka 20 minuter i ugnen. Under den tiden hinner du duscha och klä på dig – perfekt om du vill tidsoptimera morgonen med andra ord.

Du kan toppa kalaset med precis vad som helst – använd din fantasi eller gå till dina favoriter. Jag älskar grekisk yoghurt och färska bär på min, men lite jordnötssmör och agave hade heller inte varit helt fel. Vad hade du toppat din frukostsufflé med?


Kommentera mera!

Upptäck mer från Primavera Content

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa


Looking for Something?