Okonomiyaki på Morot

Okej, jag vet att jag inte får klaga men Milanos tryckande värme ger mig absolut noll inspiration till matlagning. Och när jag väl samlar kraft till att ställa mig i köket, sätter jag på spisen, ställer mig under air conditionen och ber till Gud att det inte ska bli kortslutning i läggan. Italien vet ni. Inte samma standard på el och proppskåp som i Sverige. Haha.

Nåväl. Istället för att laga nytt gick jag idag tillbaka i mitt bildarkiv och insåg att jag har en hel del opublicerade recept liggandes till er. Perfekt. Vi kan börja med den här okonomiyakin som jag har gjort på morot istället för på kål. Sjukt god. Den ger mig lite kalla kårar eftersom den tar mig direkt tillbaka till tiden i karantänen-som-aldrig-tog-slut, men jag trotsar den känslan och publicerar receptet ändå. Ingen karantän, inget virus, ska någonsin stoppa oss från att äta gott.


Kommentera mera!


Looking for Something?