Cantaloupe #Nicecream

Okej, jag vet. Nicecream är en typisk sådan sak som delar matvärlden i två läger. Antingen älskar man den för det är gott, läskande och en bra start på dagen, eller så hatar man den för det är en töntig trend, inte creddigt och man föredrar en ostmacka alla dagar i veckan. Det är okej. Man får tycka vad man vill, men man kan också både tycka om nicecream och ostmackor. Det gör i alla fall jag.

Behöver världen ett till recept på nicecream? Absolut inte. Det är rätt straight forward. Mixa fryst frukt klarar de flesta av. Inte direkt rocket science. Eller rock and science som jag hörde en svensk influencer säga. Haha, gulligt.

Men trots att världen inte behöver fler nicecream recept, så kommer här ändå ett till. För jag har uppfunnit hjulet med nya ingredienser. Har alltid trott att cantaloupe-melon skulle frysa till is eftersom den innehåller så mycket vätska. Men det visar sig att om du mixar 300 gram fryst cantaloupe med 100 g fryst banan så får du världens fluffigaste, godaste, kallaste, härligaste frukost som passar perfekt nu när det är en miljon grader ute. Nä, men jag lovar. Det här slår alla andra nicecreams med hästlängder. Ni måste testa. Och när ni har gjort originalvarianten så slänger ni ner en tesked lakritspulver nästa gång, och ni har automatiskt tagit den till ännu högre höjder.

Tack för mig.

Kommentera mera!


Looking for Something?