Toast med Gröna Ärtor, Ricotta & Mynta

Jag har noll vilja att laga mat just nu. Eller, det har jag egentligen, men det är så varmt att jag inte vill sätta på spis och ugn. Milano glöder redan, jag behöver inte göra det värre.

Så därför försöker jag nu komma på rätter att laga, som kräver så kort tillagningstid som möjligt. Toast är ju ett rätt bra exempel på det. Ner i brödrosten bara, toppa med valfri topping, sen är lunchen klar.

Denna gång valde jag att toppa min toast med en ricotta- och kesokräm samt gröna ärtor. Okej, de gröna ärtorna fick jag koka upp på spisen, men det tar ju bara 1-2 minuter, så det räknas knappt.

Den här toasten är så enkel, men så god. Full med smak. Mynta och gröna ärtor är bästa kompisar – om ni inte redan provat så gör det nu, medan det fortfarande är lika varmt i Sverige som det är i Italien.


Kommentera mera!


Looking for Something?