Glutenfria Bananmuffins med Bananfrosting

Ja men du kan historien. Du har mogna bananer i en skål, som måste användas innan bananflugorna flockas. Du har några alternativ. Du kan göra bananpannkakor, bananbröd eller frysa in bananerna för att använda dem till din frukostsmoothie. That’s it. Eller? Nä, det finns ju massor av andra alternativ, och här kommer mitt tips.

Idag gjorde jag bananmuffins. Som bananbröd, fast i muffinsform. Perfekt portionsstorlek och ett superbra mellanmål. Superbra, för dessa är inte packade med socker eller annat tjaffs. Det behövs väldigt lite sötningsmedel när bananerna är så mogna.

Men det bästa med de här bananmuffinsen, är nog frostingen. För även den består av banan. Amen, jag vet. Genialiskt. Eller, låter det oaptitligt. Bananfrosting. Kanske. Men jag lovar, att det blir otroligt. Du måste gilla banan såklart, men det tror jag du gör, annars hade du inte gjort bananmuffins från första början.

Testa vettja, och återkom till mig när du provat, och berätta om jag hade rätt eller inte!


Kommentera mera!


Looking for Something?