Udonnudlar med Chiliolja & Sesamfrön

Det är nästan så att jag skäms lite över att publicera ett så simpelt recept. Men å andra sidan, är det inte alltid de enkla recepten vi efterfrågar? I alla fall i vardagen. Jag har varken barn eller någon annan att ta hänsyn till. Ingen som står och drar mig i kjolen eller skriker när hen är hungrig. Ändå vill jag ofta att det ska gå snabbt när jag lagar mat. Varför? Well, för att tålamod är inte direkt mitt mellannamn när hungern tryter på.

Så här får ni det. Pangreceptet som tar max tio minuter att laga. Max. Det är möjligt att du klarar det på endast fem. Men trots att du knappt hinner blinka innan du sitter med din nudelskål framför dig, så behöver du inte oroa dig för att smaksensationen kommer utebli. Den står nämligen chilioljan för.

Håll till godo!


Kommentera mera!


Looking for Something?