Frukostskålen som blev en Frukosttallrik

Det här med frukost. Det är liksom lite mitt signum. Men grej. Precis som att ingen annan äter frukost. Nej, jag var inte först med att komma på storheten med frukost, men jag lovar att det finns få som njuter av frukosten så mycket som jag gör. Alla dagar i veckan. Jag menar, varför göra något storslaget av dagens bästa mål endast på helgerna, när man likväl kan göra det varje dag. Jag vet att det är en ynnest jag har, som frilansar och därmed har mer tid tillgodo på morgonen än gemene man, men även när jag pendlade från Milano till Como under 1,5 års tid, gick jag upp i ottan för att få god tid på mig att äta frulle. Dagen blir ju så mycket bättre. Det är en garanti.

Nåväl. Här är dagens frulle. Det blev en breakfast bowl i form av en breakfast plate. Grekisk yoghurt. En kiwiros. Rostade frön och nötter. Agavesirap. Bär. Gott.

Kommentera mera!


Looking for Something?