Hasselnötsmuffins med Päron

Har haft dille på att skapa någon form av *unik* muffin ett bra tag nu, så häromdagen när jag fick syn på ett gäng små päron i affären visste jag plötsligt exakt hur unik den där muffinsen skulle bli. Resultatet ser ni här.

Nu inser jag, att muffinsen kanske ser fin ut för ögat, men kan uppfattas lite besvärlig att äta, så om du vill göra en mer användarvänlig muffins, kan du också dela päronet i små bitar och blanda ner i smeten. Inte lika spektakulärt slutresultat, men däremot lättare att äta.

Tycker du inte om päron? Nej, men du vet hur mina recept fungerar – då byter du ut det mot något du gillar. Inget är skrivet i sten här. Smeten är ljuvligt god, så till den kan tillsätta både hallon, blåbär, äpple, banan – you name it.


Kommentera mera!


Looking for Something?