Agnolotti fyllda med Ricotta, Spenat & Parmesan

Häromveckan köpte jag mig en köksvåg. Och sedan dess har livet mer eller mindre förändrats. Ja, det är faktiskt sant. Jag väger allting nu. Okej, överdrift. Sådant som jag misslyckats med tidigare, väger jag nu, och det är där dessa angolotti kommer in i bilden. Jag har nämligen aldrig fått till en så bra pastadeg som jag fick när jag vägde ut precis 200 gram mjöl och 140 gram ägg. Så nu kan ni förvänta er mycket mer färskpasta. Det känns som en ny värld har öppnat sig för mig.

Jag bestämde mig som sagt för att göra angolotti av halva min deg. Det låter och ser kanske komplicerat ut, men faktum är, att jag personligen tyckte det var enklare att göra än exempelvis ravioli.

Det är dock svårt att förklara processen i text, så jag rekommenderar er att gå in på min Instagram, och titta på storiesen som ligger sparade som ”More Pasta”. Där ser ni exakt hur jag gör – och har ni några frågor så är det bara att skriva en kommentar.

Åh, älskade angolotti. Så goda. Fyllda med ricotta, spenat och parmesan, och serverade med brynt smör och salvia. Drömmarnas drömmat.

Kommentera mera!


Looking for Something?