Banan & Mango Smoothie Bowl

Ibland får man äta smoothie till middag – vem är det egentligen som bestämt att smoothies endast är frukostmat? Nä, är man vuxen får man bestämma själv. Och har man absolut noll saker i kylen, jag då får man vända sig till frysen när det vankas middag. Vilken tur att jag nästan alltid har preppat den med frust frukt.

När jag gör mina smoothie bowls mixar jag nästan alltid frukten utan att tillsätta någon vätska. Jag tycker konsistensen blir bättre då. Mindre rinnig, mer som glass. Det perfekta underlaget för att ösa på med all topping som finns tillgänglig i skafferiet.

Just denna smoothie består av 1 fryst banan, 100 g fryst mango och 1-2 msk chiafrön. Toppad bland annat med jordnötssmör, det tillsammans med mango är drömmigt.

Vilken är din favoritsmak när det kommer till smoothies?

Kommentera mera!


Looking for Something?