Veganska Snicker Bites

Fick en kommentar på min Instagram för några veckor sedan. Det var under en gammal bild på dessa veganska Snickers, och kommentaren löd: “VARFÖR FINNS INTE DETTA RECEPT PÅ DIN HEMSIDA?”. Intensivt. I versaler. Jag läste kommentaren flera gånger, och blev aldrig klok på om det var menat som “Vad fan, ge oss receptet ditt as” eller “Snälla rara, jag måste få receptet så jag kan göra dessa”. Så jag svarade henne aldrig. Istället tog jag det som ett incitament att göra dem igen, och lägga in receptet här, på min nya hemsida.

För faktum är, att receptet redan finns online på min gamla blogg. Men det kunde ju inte hon veta…

Nåväl. Veganska Snickers. I miniformat. Förra gången jag gjorde dessa, gjorde jag dem i samma storlek som en vanlig Snickers. Men ska jag vara ärlig, så blev det för mycket. De är väldigt mättande, så denna gång valde jag att göra dem i mindre storlek. Om de är små, får man ta två. Så oroa er inte, om det inte är tillräckligt med en, så ta en till. Eller två. Eller tre.

De är väldigt enkla att göra, de kräver bara lite tid för de sa stelna i frysen i omgångar. Men tid har vi ju gott om i karantänen.


Kommentera mera!


Looking for Something?