Surdegsmacka med Brysselkål, Pancetta & Burrata

Mackor alltså. Är det livet, eller är det livet? Önskar jag var bättre på att baka eget surdegsbröd, för det är inte alltid så lätt att hitta riktigt gott sådant i affärerna här i Milano. Men jag har numera mina hemliga favoritbutiker…

Nåväl, när brödet är inhandlat ska det ju användas till något, och denna gång körde jag på en idé som jag helt och hållet snott från @theoriginaldish på Instagram.

Brysselkål och pancetta är ju bästisar sedan förr. Men lägg sedan till burrata till den ekvationen och du har en trio som är rätt oslagbar.

Ni som hänger här hos mig vet att jag nästan aldrig äter kött, jag väljer mina tillfällen väl. Många av er är nog dessutom vegetarianer, så mitt bästa tips om du vill göra om denna mackan till en vegetarisk variant, är att byta ut pancettan mot soltorkade tomater – det ska jag testa nästa gång.


Kommentera mera!


Looking for Something?