Kanelbullescones

Kanelbulle + Scones = Sant! Ja, men ni hör ju själva – det kan inte bli annat än succé när man kombinerar två riktiga klassiker. Supergoda frukostscones med smak av kanel. Flaky och smakfulla. Kräver lite mer jobb än vanliga släng-ihop-på-två-sekunder-scones, men å andra sidan kräver de mycket mindre arbete än kanelbullar.

Första gången jag gjorde dessa, var på Kanelbullens Dag förra året. Jag hade bestämt mig för att inte falla för trenden, och därmed inte baka kanelbullar den dagen. Men när halva dagen hade gått och hela mitt instagramflöde var överfullt av kanelbullar, ja då kunde jag helt enkelt inte så emot längre. Det var så jag kom på denna snabbversion. För när jag blir sugen på kanelbullar, då vill jag ha det på direkten, och orkar minsann inte vänta på jäsning. Kanelbullescones blev en helt underbar kompromiss.


2 Kommentarer

 1. Ulrika Huss
  3 mars, 2020 / 17:48

  Hej! Finns dina recept på svenska?

  • Louise
   Författare
   3 mars, 2020 / 19:13

   Hej Ulrika!
   För tillfället ligger de bara ute på engelska, då jag delar dem direkt från Instagram. Men om det är något recept du vill att jag ska översätta, så hjälper jag gärna till med det. I framtiden ska jag se till att skriva dem på svenska också. 🙂

Kommentera mera!


Looking for Something?