Gul Curry med Veganska Dumplings

Ibland kan jag bli så otroligt sugen på curry-rätter, vilket är rätt konstigt eftersom jag egentligen inte är ett fan. Eller låt mig omformulera mig: jag skulle aldrig beställa en curry från en restaurang-meny, men om jag får komponera den själv, då är det en helt annan sak. Jag vill absolut inte att gurkmejan ska ta över, och det får gärna vara starkt – men inte så att tårarna börjar rinna och svetten pärlar sig i pannan.

Dessutom får det gärna hända något i grytan. Ris och curry i all ära, men visst är det kul med variation? Det var i alla fall så jag tänkte när denna curry-rätt med dumplings kom till. Älskar dumplings, och att jag inte kommit på tanken att slänga ner dem i en curry tidigare, det förstår jag verkligen inte.

Här nedan kommer receptet. På första bilden står det att det är glutenfritt. Nja, där var tryckfelsnisse i farten. Curryn är glutenfri, dumplingsen är naturligtvis inte det. Det förstod ni säkert själva, men lika bra att vara övertydlig.

Ni vet väl att ni kan trycka på receptkorten för att förstora dem?

Kommentera mera!


Looking for Something?