Äggröra med Banan & Jordnötssmör

Jag är ett fan av att ta det lugnt på morgonen. Det kanske hör ihop med att jag just nu inte behöver stressa för att komma iväg någonstans. En av fördelarna med att vara sin egen chef. Men även när jag hade ett kontor att gå till, såg jag till att gå upp så att jag hade tid att äta frukost i lugn och ro. Bästa starten på dagen. Med det sagt, vet jag att vissa mornar är stressigare än andra. Det är då man behöver ta till sina vassaste knep. Och det är där äggröra med banan och jordnötssmör kommer in i bilden.

Jag inser att äggröra med banan kanske inte låter som en ideal kombination så där vid första tanken. Men tänk igen. När du gör bananpannkakor mixar du ju två ägg och en banan till en smet som du sedan steker. Om bananpannkakor är gott, då kan även äggröra med banan vara det. Men, varför inte bara göra bananpannkakor då? Jo, det kan du absolut göra. Men om du vill att det ska gå snabbt så vill du nog också undvika att stå och passa stekpannan. Det är mycket lättare att bara röra ihop smeten i en kastrull.

>> Ytterligare en version på bananpannkaka är den du stoppar i ugnen – se här!

Du kan naturligtvis servera din äggröra som du vill. Men jag gillar att servera äggröran med jordnötssmör. Banan och jordnötssmör är ju som ni vet bästa vänner. Släng på några syrliga bär på toppen också, så har du en härlig frukost du kommer stå dig på länge.

Äggröra med banan och jordnötssmör, hörrni. Testa och berätta vad ni tycker!

Kommentera mera!


Looking for Something?