Somrig Potatissallad med Dilldressing

Igår drömde jag om sommar och frihet. Och även om friheten lär dröja, så kan jag fejka att det är sommar. Solen skiner ju faktiskt i Milano, och temperaturen sträcker sig över 20 grader nu. Helt klart godkänd sommar med andra ord, i alla fall i svenska mått mätt.

För att öka på sommarkänslan, bestämde jag mig för att göra en väldigt somrig potatissallad. Potatissallad är väl ändå synonymt med sommar? Grillkvällar med familjen i trädgården. Eller med en engångsgrill och vännerna på stranden? Åh, sommar.

Köpe-potatissallad i all ära, men det går ju att göra den godare med några få knep. Här får ni de knepen av mig. Jag åt potatissalladen som den var, som huvudrätt. Men den fungerar minst lika bra som sidorätt till en grillad lax. Eller en kyckling. Eller halloumi. Ja, ni fattar grejen.


Kommentera mera!


Looking for Something?