Veganskt Bananbröd med Choklad

Jag älskar bananbröd och har nog gjort en miljon varianter under min tid som matbloggare. Har bland annat ett favoritbröd som jag konstruerade med jordnötssmör i smeten, och det är bannemig det saftigaste bananbröd jag någonsin smakat. Just det receptet finns på min gamla blogg, men om ni vill att jag ska skriva ner det även här, ja då är det bara att lämna en kommentar.

Denna gång får ni istället hålla till godo med ett riktigt smarrigt chokladbananbröd – som dessutom är veganskt om ni bara ser till att använda veganska chokladknappar. Här i Italien är det rätt svårt att hitta vegansk choklad, och det får oftast beställas online, men ni hemma i Sverige tror jag har större lycka att hitta vegansk choklad i affärerna – rätta mig om jag har fel?

Hoppas ni tycker om receptet – kom ihåg att ni kan trycka på bilderna för att se receptkorten i helskärm. Ciao!


Kommentera mera!


Looking for Something?