Chokladkaka med Silkestofu

Grattis på alla hjärtans dag alla singlar där ute. Vi har verkligen vunnit på lotteriet, för idag får vi äta upp hela chokladkakan själva, utan att behöva dela med någon. Heja oss!

Nä, men skämt å sidan. Den här chokladkakan. Den är magisk. Det finns inte en själ som skulle tacka nej till den. Och det bästa av allt? Den innehåller bara fem ingredienser, varav en är silkestofu! Jag vet, det låter knas, men oj vad bra. Den blir så djup i smakerna, nästan som tryffel. Det betyder också att den är mättande, så om det nu är så att du vill dela med dig, så räcker den här kakan till många kompisar.

Jag valde att göra två mindre chokladkakor, men du kan naturligtvis hälla all smet i en lite större springform, det bestämmer du själv.

Receptet ska jag inte ta åt mig äran för – det hittade jag hos Vegomagasinet. Jag har bara ändrat om lite efter eget tycke och smak, i vanlig ordning.


Kommentera mera!


Söker du efter något?